0530 970 82 93 | a.izolasyon@gmail.com
Slide background

Alçı İşleri - İç ve Dış Cephe Boyama - Fabrika Boya Uygulama

Pırıl pırıl görüntü için...

Slide background

POLİÜRETAN SPREY

Hızlı ve kesintisiz yalıtımda en iyisi için

Slide background

Alçı Pan Uygulamalar

Kaliteli ve kalıcı uygulama üreticisi

Slide background

Isı Yalıtımı ile

Ekonomik Kazançlar

Slide background

HİZMETLERİMİZ

Poliüretan Sprey

Poliüretan Sprey

Püskürtme Poliüretan Köpük; uygulama yüzeyine yüksek basınçlı bir makine vasıtasıyla püskürtülen sıvı poliüretan köpük malzemesinin kesintisiz kaplama yeteneği ile ısı köprülerinin tamamen yok edildiği, birkaç saniye içerisinde kendi hacminin 30-40 katı kadar şişerek poliüretan köpük halini alan çok düşük ısı iletim katsayısı değeri sayesinde dünyanın en iyi ısı yalıtım malzemesidir.

Su Yalıtımı

Su Yalıtımı

Yapılarımıza zarar veren en önemli faktörlerden biri de sudur. Yapılarımız; yağmur, kar, toprağın nemi, yapının inşa edildiği zemindeki yeraltı suyu gibi dış kaynaklı su ile banyo ve tuvalette kullanılan iç kaynaklı suya maruz kalır. Yapımızı ve konforumuzu tehdit eden sudan korunmak için yapılan işlemlere su yalıtımı denir.

Isı Yalıtımı

Isı Yalıtımı

Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemlerdir. Sürekli artan enerji faturaları ısınma için ayrılan bütçeleri de arttırmaktadır.

Ses Yalıtımı

Ses Yalıtımı

Yönetmeliklere uygun yapılacak ısı yalıtımı, ısınma veya serinleme amacıyla yaptığımız harcamalardan ortalama % 50 tasarruf ederek yazın serin kalmaya kışın daha iyi ısınmaya imkan sağlar.

Epoksi Zemin Kaplama

Epoksi Zemin Kaplama

Termosetler grubundan kimyasal bir reçinedir. Suya, asite ve alkaliye karşı direnci çok iyidir. Zamanla özelliklerini kaybetmez. Epoksi sistemi, epoksi reçinesi ve bir kürlenme ajanından meydana gelir. Epoksi zemin kaplama reçinesindeki tekil moloküller (monomers) kürlenme ajanı (hardener) ile birkeşerek uzun zincirleme molekül bağları oluşturur (polymer).

Çatı Uygulamaları

Çatı Uygulamaları

Çatı, biçimi ve konstrüksiyonu binanın karşı karşıya kaldığı iç ve dış koşullar ile kullanıcı gereksinimlerinin optimizasyonunu sağlayacak şekilde tasarlanmalıdır.

Pvc Uygulamaları

Pvc Uygulamaları

Pvc; kullanılan ahşap ve alüminyum malzemelerle kıyaslandığında PVC malzeme daha dayanıklı ve işlevseldir.

Alçı Sıva Boya Uygulamaları

Alçı Sıva Boya Uygulamaları

Alçı sıva, kaba sıvanın üzerine alçıdan yapılan ve üzerine yapılacak olan kaplamaya kat oluşturan yüzeye alçı sıva denir. Genelde kaplama; gazbeton, bimsblok, brüt beton, beton, tuğla ve benzeri malzemelere uygulanmaktadır.

Asma Tavan ve Karolam

Asma Tavan ve Karolam

Karolam asma tavanlar; ön yüz vinil, arka kısmının ise alüminyum folyo kaplanması sayesinde ses akustik, tavan panelleri, nem dayanıklılığı ve kolay uygulama ve temizlenebilir olması ile bakteri tutumunu engeller yeterliliktedir.

Isı Su ve Ses Yalıtımında 1 Numara

Aydoğarlar İzolasyon-İnşaat, "Modern Yaşamlar" ilkesi ile kuruldu. Konsept daha iyi bir yaşam, daha iyi bir çevreydi. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar temel strateji ve konseptimizi kanıtladı. Bakış açımızı daha geniş bir perspektif ve vizyonla değiştirerek, üretim konumuzla ilgili ihtiyaçlarınızı tespit ettik.

Ek yeri olmayan bakteri barındırmayan üzerine sıva, sap, fayans, boya uygulaması yapılabilen betona, ahsaba ve her çesit metallere uygulanabilen 1 asır ömrü olan mükemmel bir yalıtım malzemesi “POLİÜRETAN”.

Ayrıntılı Bilgi
Tüm Hakları Saklıdır. © 2017 - Web Tasarım : ONLINESOFT!